Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at analysere trafikken og tilpasse indhold og til at levere sociale mediefunktioner samt målrette annoncer og markedsføring.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor kan du se hvilke informationer der indsamles, hvad formålet er og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du blokerer eller sletter cookies kan du ikke bruge webshoppen her på sitet og du kan risikere, at der er andre funktioner der heller ikke fungerer og at indhold ikke kan vises. Ønsker du at slette dine spor kan du bruge en browser med inkognito funktion eller slette dine cookies efter du har besøgt sitet.

Websitet bruger cookies fra tredjepart. Her kan du se en liste over de cookies, der bruges på sitet:

Nødvendig (11)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

wc_cart_hash
hampenkeramik.dk
Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter.
Session
HTML Local Storage
__stripe_mid
hampenkeramik.dk
Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem. Benyttes specifikt til kreditkort-betalingsmuligheden.
1 år
HTTP Cookie
__stripe_sid
hampenkeramik.dk
Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem. Benyttes specifikt til kreditkort-betalingsmuligheden.
1 dag
HTTP Cookie
CookieConsent
hampenkeramik.dk
Gemmer brugerens cookie-samtykke-tilstand for det aktuelle domæne.
1 år
HTTP Cookie
m
m.stripe.com
Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem.
10 år
HTTP Cookie
nsr
m.stripe.network
Nødvendig for implementeringen af hjemmesidens betalingssystem. Benyttes specifikt til kreditkort-betalingsmuligheden.
Session
HTTP Cookie
wc_cart_created
hampenkeramik.dk
Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter.
Session
HTML Local Storage
wc_fragments_#
hampenkeramik.dk
Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion.
Session
HTML Local Storage
woocommerce_cart_hash
hampenkeramik.dk
Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter.
Session
HTTP Cookie
woocommerce_items_in_cart
hampenkeramik.dk
Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion. Tillader hjemmesiden at huske de valgte produkter, samt promovere relaterede produkter.
Session
HTTP Cookie
wp_woocommerce_session_#
hampenkeramik.dk
Nødvendig for hjemmesidens indkøbsvogns-funktion.
 
HTTP Cookie

Statistik (4)

Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

_ga
hampenkeramik.dk
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
2 år
HTTP Cookie
_gat
hampenkeramik.dk
Anvendes af Google Analytics til at drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til serveren
1 dag
HTTP Cookie
_gid
hampenkeramik.dk
Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
1 dag
HTTP Cookie
pll_language
hampenkeramik.dk
Denne cookie bruges til at bestemme det foretrukne sprog for den besøgende. Herefter sætter hjemmesiden sproget derefter, hvis muligt.
1 år
HTTP Cookie

Marketing (4)

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Type

_fbp
hampenkeramik.dk
Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
1 dag
HTTP Cookie
fr
facebook.com
Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
3 mdr.
HTTP Cookie
r/collect
doubleclick.net
Denne cookie benyttes til at sende data til Google Analytics omkring brugeres enhed og adfærd. Cookien følger den specifikke bruger på flere hjemmesider og enheder.
Session
Pixel Tracker
tr
facebook.com
Anvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.
Session
Pixel Tracker

 

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Der indsamles ingen følsomme personoplysninger.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev og send dig dine varer. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes blandt andet til målretning af annoncer.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske  med dit samtykke til det og kun når det er nødvendigt, f.eks. for at håndtere og levere dit køb i webshoppen.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Pragt – Hampen Keramik
Viborgvej 76
Gammel Hampen
7362 Hampen

Tlf: 42 66 7 9 13
Email: hello@hampenkeramik.dk

Del med verden