Fragt og Levering

Hampen Keramik sender din keramik med GLS.  Du bestemmer selv, om du vil have leveret til døren eller det nærmeste afhentningssted.

Fragtprisen starter ved 50 kr og udregnes efter vægt.

Mindre emner  kan sendes som brev med PostNord for 30 kroner.  Denne forsendelsesmetode kan vælges i kassen, hvis vægten af varer i kurven er under 100 gram.

Plakater og kunsttryk sendes direkte fra vores leverandør.  Fragtprisen udregnes og vises i kassen og i kurven, når du har tilføjet en vare.

Fri fragt på keramik

Køber du for over 700 kroner keramik, får du gratis levering til GLS pakkeshop. Du skal bare vælge GLS Pickup Point ved kassen.

Afhentning i Gammel Hampen

Er du i nærheden eller nysgerrig efter at se, hvad jeg ellers har på lager? Så kan du vælge at hente din keramik i Gammel Hampen.

Jeg har ingen fysisk butik, men har du forelsket dig i noget fra shoppen som du gerne vil se og røre ved inden du beslutter dig for at købe, kan du aftale et besøg på mit lager. Brug kontaktformularen og skriv eventuelt hvad du er interesseret i at købe.

Ekspeditionstid

På hverdage afsendes din keramik fra værkstedet indenfor 24 timer og typisk den følgende morgen. Handler du i løbet af weekenden, indleveres din pakke til transportøren mandag. Leveringstiden i Danmark er typisk 1-2 hverdage efter at pakken er afsendt.

Plakater trykkes og afsendes fra vores leverandør indenfor 2-4 arbejdsdage. Leveringstiden vises, når du lægger en plakat i kurven.